Krop Sind Balance

Lifting Gua Sha

Det sunde alternativ til botox, som giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb. Det er en naturlig behandlingsmetode, som er en kombination af Japansk Lifting, ansigtszoneterapi, lymfedrænage, ansigtsmassage, kinesisk Gua Sha og kosmetisk Cupping.

Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. I forbindelse med Japansk Lifting stimuleres 24 akupunkturpunkter, som alle påvirker kroppens energisystem, samt man arbejder på alle organzonerne ift. ansigtszoneterapi. Det styrker blodcirkulationen, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastin produktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes. Derudover indeholder behandlingen også workout for ansigtsmusklerne. Muskelstimulering afhjælper muskelspændinger i ansigtet og ophobning af affaldsstoffer. Ansigtsmusklerne har behov for gymnastik, for at forblive spændstige og ungdommelige.
Gua Sha og cupping teknikkerne giver større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducerer rynker, mindsker poser under- hævelser over øjnene, mindsker væskeophobninger, gør arvæv blødt og hjælper til at din hudtone bliver mere ensartet.

Behandlingen

Giver et naturligt ansigtsløft, til kvinder og mænd, hvor jeg bruger en skøn økologisk chilensk hybenroseolie, der er spækket med antioxidanter. Jeg bruger derudover også Rosa Kvarts, som er en feminin sten, der virker beroligende og giver velvære. Jeg bruger silikone cupper for at øge blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv, og for at tilfører ilt til dine celler og afhjælpe lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Mindske ansigtets ydre tegn på ældning. Teknikkerne jeg anvender, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt tryk på forskellige akupressur punkter. Dette styrker strømmen af energien i ansigtets muskler, nerver og meridianbanerne. Dette afbalancerer ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen. Tilslut får du en maske på med rosenvand for at afkøle huden, mens jeg bruger rosa kvarts på masken. Det er en afstressende og skøn behandling.

Hver behandling med Lifting Gua Sha giver en effekt, men det bedste resultat opnås, hvis man kommer til flere behandlinger i træk.
Hvor mange og med hvilket interval er individuelt, det kommer an på ens behov og hudtype.